maandag 2 mei 2011

Fragmenten homostel uit GTST populair in buitenland

Fragmenten waarin te zien is dat Lucas en Edwin elkaar meer dan leuk vinden, zijn al bij elkaar honderdduizenden keren bekeken op YouTube. Met name buitenlanders bekijken de gewilde fragmenten, zo blijkt uit het aantal Engelstalige reacties.

De YouTube-gebruiker GTSTfanMark plaatste eind februari enkele filmpjes waarin de soms ietwat seksueel getinte scenes tussen Edwin en Lucas te zien zijn op de internetsite YouTube en voorzag de filmpjes van (Engelstalige) ondertiteling. En er bleek veel vraag naar, want sommige filmpjes zijn in amper twee maanden tijd al meer dan enkele tienduizenden keren bekeken. Een
gedeelte van een aflevering waarin Edwin aan Lucas vertelt hoe zijn coming out door zijn familie werd ervaren en hoe Lucas Edwin verleidt is al bijna door honderdduizend mensen bekeken. Mensen vanuit allerlei landen uit de hele wereld plaatsen reacties, de een wat postiever dan de ander. Een Brit grapt bijvoorbeeld: 'Oh lucas, you could have cleaned your room before Edwin came over! There's a nice fat screenshot of the dish of half eaten food', aldus de Brit, doelend op de rotzooi in de kamer van Lucas.

In Nederland veroorzaakte de intieme scenes tussen het tweetal, gespeeld door Ferry Doedens en Raynor Arkenbout, destijds veel commotie. Zelfs het COC, de grootste Nederlandse homobelangenorganisatie, bemoeide zich ermee.


Bron: GoedeTijden-weblog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten